Anne

Wijzer ouder 52 nu en dat is een mooie leeftijd om weer verder te kijken. Ik ben blij me zo vrij als een vogel te voelen, dat ook te leven in het besef dat dat bijzonder is. Ik kan zoveel doen, leren en zien. Ik koester de mensen die me lief zijn waar ook ter wereld. En dan krijg ik weer een kans te gaan. Hoe mooi is dat? Hier spreekt een gelukkig mens. Oost Afrika heeft mijn hart gewonnen. Tanzania is de volgende stop vanaf 15 januari 2015. Ik ga gewoon maar weer eens kijken en mijn best doen.

Take care of your and other hearts!

Anne

dec 2014

10 Responses to Anne

 1. Wilma says:

  Hoi Anne, ik volg nog steeds met veel belangstelling je ervaringen in Afrika en de ervaringen die jij in je leven beleefd. Succes met deze nieuwe uitdaging die half januari start. Wil je mij als je weer terug bent eens mailen, ik zou graag met je willen spreken over jouw mening over de stichtingen waarvoor je hebt gewerkt. Dit i.v.m. een nalatenschap. PS. nog een heel gelukkig nieuwjaar.
  Groetjes, Wilma

 2. Marga van Bentum says:

  Ha Anne,
  In het begin keek ik steeds op deze site maar was in de veronderstelling dat je die niet kon gebruiken vanwege internetproblemen daar.
  Leuk, wel laat maar nu kan ik nog even lezen over je belevenissen.
  Ik zal moeder een dikke knuffel van je geven en het bloemetje bij jou moeder ga ik van het weekend doen! Heel veel liefs van Marga

 3. Berend says:

  hey Anne ,

  dit deel van je site had ik nog niet gelezen, dus bij deze hier een (late) reactie en misschien zet ik je wel op het vliegtuig terug.

  hartelijke groet Berend

 4. annesloot says:

  Hi Edwin, fijn te horen dat die pillen je beter doen voelen! Daar ben ik blij om, liefs A

 5. Edwin says:

  Hoi Anne, ziet er inderdaad mooi uit. Leuk om de avonturen op deze site te kunnen gaan volgen. Ik laat je tegelijkertijd nu even weten dat ik me de laatste twee weken goed voel omdat ik met nieuwe pillen ben begonnen. Die hebben me energie gegeven.
  lieve groeten

 6. Hey Anne,

  Hoe gaat het. Ben je al wat geaklimatiseerd (nadruk op klimaat!)? Ik wil ook graag weten hoe ik op de mailinglijst kom. Liefs, Minne.

 7. Femke says:

  Hoe komen we op de mailinglijst??? Vraagt ook Annette :-)
  Doei, X Femke

 8. Nelleke says:

  Ik sta op de mailinglijst!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mooi stukkie hierboven van jou, had ik nog niet gelezen. X

 9. Marcel says:

  Een moedige en bewonderenswaardige stap! Op een plek en functie waar je, denk ik, ├ęcht het verschil kunt maken. Ik hoop dat in Kenia al je dromen uitkomen. Dank voor de prettige samenwerking. Het ga je goed!!!!!!

 10. Dian says:

  Hey Anne,
  Mooie site gemaakt zeg (meid wat jij niet allemaal in huis hebt;-)!!
  Ik ga je zeker volgen hierop! Maar eerst nog eten de 29e – thanx voor de uitnodiging.. liefs Dian

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>